Позив на 45. Међународни пливачки маратон Јарак - Шабац

Организациони oдбор 45-ог Међународног пливачког маратона Јарак-Шабац има част и задовољство да позове најбоље пливаче и пливачице маратонце да учествују на великој светској познатој и традиционалној манифестацији. Маратон ће бити одржан у недељу 03. августа 2014.године у дужини од 19 км. на реци Сави код Шапца са стартом у 11 часова и плива се од села Јарак до Шапца. Формулар за пријаву на маратон Јарак - Шабац можете преузети ОВДЕ.

 
Обавештење из ФИНА о роковима за РИО 2016

PSSСветска пливачка федерација ФИНА објавила је измене за Олимпијске игре РИО 2016. у Бразилу који се тичу квалификационог система у пливању. Измене су пре свега у роковима и то: 3. јул, 2016. - рок за постизање потребних резултата (квалификације) за индивидуална такмичења (уместо 1. јул, 2016.) и 4. јул, 2016. када ће ФИНА обавестити националне савезе и националне Олимпијске комитете ко су квалификовани спортисти и одређује број пливача по позиву на које имају право национални Олимпијски комитети. Комплетно обавештење из ФИНЕ прочитајте ОВДЕ.

 
Другог дана ЕЈП у Холандији Србија са једним полуфиналем

Српска јуниорска репрезентација наставила је са добрим резултатима другог дана Европског јуниорског првенства које се одржава у Холандији. Репрезентативац Србије Урош Николић је у трци на 100м краул успео да се пласира у полуфинале и оствари 12. место у укупном пласману. Поред њега, другог дана првенства наступиле су Јована Ђурић, Јелена Јечански и Александра Цревар у трци на 400м краул и Вања Милошевић у трци на 200м прсно. Комплетне резултате можете погледати ОВДЕ. Трећег дана Европског јуниорског првенства наступиће Марко Лазић на 50м прсно, Јелена Јечански на 200м краул, Вук Челић на 200м леђно, Вања Муртин на 100м делфин, а Јована Ђурић на 1.500м краул.

 
Позив на државно првенство у пливању на отвореним водама

У организацији Савеза за даљинско, маратонско и мастерс пливање Србије и ПК Маратхон из Бачке Тополе, 12. и 13. јула одржаће се државно првенство у пливању на отвореним водама на језеру Зобнатица на Градској плажи (ПРОПОЗИЦИЈЕ). Пријава се врши путем емаила: marathon.savezsrb@gmail.com (контакт особа Михајло Којић). Наградни фонд је 30.000 динара за трку на 5км. Првенство је отвореног карактера за домаће и стране такмичаре.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>