Коначан списак српског тима пред ''Сусрет репрезентација''

PSSПливачки савез Србије представља коначан списак пливача репрезентације Србије која ће наступити на предстојећем ''Сусрету репрезентација Словеније, Хрватске, Босна и Херцеговине и Србије'' у словеначком граду Крању 29. јула 2014. године. Списак пливача и чланова стручног тима погледајте ОВДЕ.

 
Отказано 2. Светско јуниорско првенство на отвореним водама

PSSУслед непредвидивих околности које се дешавају у региону, ФИНА Биро је једногласно донео одлуку да откаже 2. ФИНА Светско јуниорско првенство на отвореним водама које је требало да се одржи у граду Еилат у Израелу од 28. до 30. августа 2014. године. Ова одлука је донешена након бројних упита у вези са безбедношћу. ФИНА ће, након комуникације са свим својим чланицама, у најкраћем могућем року донети одлуку о новом организатору такмичења које ће се одржати у новом термину од 5. до 7. септембра, највероватније на језеру Балатон у Мађарској (у зависности од одлуке ФИНА бироа).

 
Позив на ''Фока куп'' у Крагујевцу

Пливачки клуб ''Фока'' Крагујевац организује летњи ''Фока куп'' у суботу 02. августа 2014. године на затвореном базену спортског центра Парк у Крагујевцу. Поред награда за најбоље пливаче у свакој категорији и дисциплини предвиђене су и посебне награде за најбољег такмичара у свакој категорији по ФИНА бодовима. Пријаве за такмичење послати на емаил: mladen.velicko@gmail.com најкасније 48 сати пре почетка такмичења. Пропозиције ''Фока купа'' погледајте ОВДЕ.

 
Припреме српских пливача пред наступајућа такмичења

На базенима Спортског центра Нови Београд 21. јула 2014. године почеле су припреме сениорске селекције Пливачког савеза Србије. Припреме ће трајати све до самог поласка на 32. Европско првенство 16. августа које се одржава у Немачкој. Српском пливачкмо тиму у саставу: Велимир Стјепановић, Мирослава Најдановски, Радован Сиљевски, Борис Стојановић, Адреа Басараба, Богдан Кнежевић, Стефан Шорак и Јована Богдановић следеће недеље ће се прикључити још и Чаба Силађи и Петар Петровић. Пливачи ће тренирати под будним оком тренера Миливоја Допсаја, Криса Тајдија, Бориса Дробца, Марка Ђорђевића, Ненада Јовића и Игора Беретића.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>