Успешан први дан Европског јуниорског првенства за Србију

Првог дана Европског јуниорског првенства у Холандији, српска пливачица Вања Муртин је испливала нови национални рекорд у апсолутној категорији у дисциплини 200м делфин стилом (2:18.62) и квалификовала се у полуфинале у којем је заузела 15. место у времену 2:19.64. Јована Ђурић је такође поставила нови српски рекорд испливавши 800м краул у времену 8:54.10 и са тим резултатом освојила 10. место у укупном пласману. Поносни смо и на наступе Вање Милошевић, Павла Пејовића, Марка Лазића, Јелене Јечански, Александре Цревар, Александра Лазаревића, Вука Челића и Уроша Николића који је, иако данас није пливао, поносно представљао Србију на свечаном отварању такмичења. Комплетне резултате наших и осталих такмичара на првом дану Европског јуниорског првенства погледајте ОВДЕ.

 
Почиње Европско јуниорско првенство у Холандији

У среду 9. јула почиње Европско јуниорско првенство у пливању. Из српске пливачке репрезентације прва ће наступити Вања Милошевић у трци на 50м прсно око 9 часова, потом Марко Лазић и Павле Пејовић око 9:08 у трци на 50м делфин. Вук Челић је пливати 400м краул око 9:30, а Вања Муртин 200м делфин у 10 часова. Јелена Јечански ће наступити у трци на 400м мешовито, а потом и Александар Лазаревић на 200м прсно. Преподневни део завршиће Александра Цревар и Јована Ђурић око 11:30. Све трке можете пратити уживо на www.livetiming.knzb.nl и на www.zwemsport.tv. Свим српским пливачима желимо успешан старт на Европском јуниорском првенству и пуно среће!

 
Позив на Међународни пливачки митинг ''Сента 2014''

Пливачки клуб ''Сента'' организује  ''Међународни пливачки митинг Сента 2014'' у Сенти који ће се одржати 26. јула 2014. године на олимпијском базену у народној башти. За три првопласирана такмичара у свакој категорији предвиђене су медаље а за најбољег такмичара и такмичарку предвиђене су награде. Пријаве за митинг послати најкасније до 22. јула на емаил: aca.rosic@gmail.com. Пропозиције погледајте ОВДЕ.

 
Европско јуниорско првенство од 9. до 13. јула у Холандији

Европа ће у Холандији овог јула бити у прилици да на делу види будућност европског пливања. Јуниори ће на овом врло референтном такмичењу показати ко од њих ће ускоро бити ''господари европских базена''. Српска јуниорска пливачка репрезентација ће на Европском јуниорском првенству у Холандији од 9. до 13. јула у борби за нове државне рекорде и најсјајнија одличја наступити у следећем саставу:

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>