Позив на 5. тренерску радионицу у Новом Саду

PSSПливачки Савез Војводине позива све заинтересоване тренере да дођу на 5. тренерску радионицу која ће се одржати у недељу 05.10.2014. године у Новом Саду, у просторијама Пливачког Савеза Војводине ул. Масарикова 25, 3. спрат, са почетком 11ч. Распоред предавање ће бити следећи:

 
Норме за предстојеће 12. Светско првенство у Дохи

Стручни савет Пливачког савеза Србије представља НОРМЕ за предстојеће 12. Светско првенство у Дохи које ће се одржати од 3. до 7. децембра 2014. године у 25 метарском базену. До сада право да бране боје српске репрезентације остварило је укупно 11 пливача (СПИСАК), а крајњи рок за испуњење норми јесте 2. новембaр 2014. године.

 
Велимир Стјепановић на ФИНА купу у Хонг Конгу

PSS

Од 29. септембра у Хонг Конгу се наставља сербија светских ФИНА купова. Српском представнику Велимиру Стјепноавићу желимо пуносреће и снаге да настави са добрим резултатима. Такмичење можете пратити уживо на: finatv.fina.org

 
Војислав Мијић уврштен у пливачку Кућу славних

Када пливачки посленици добију признање у Алеји славних, заслужују само честитке и велико поштовање. Заиста смо поносни што је српско даљинско и маратонско пливање, захваљујући дугогодишњем раду и прегалаштву господина Војислава Мијића оставило свој траг међу светском пливачком елитом. 24. септембра у Шкотском граду Ротхесај у близини Глазгова Војислав Мијић је примио највеће признање које један спортиста може да прими, уврштен је у Кућу славних као почасни и заслужни маратонски и даљински пливач.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>