User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


Пливачки савез Србије уручио је на данашњој свечаности награде за најуспешније пливаче у 2012. години. Коктел Пливачког савеза Србије који се традиционално одржава пред крај календарске године, свечано је одржан у клубу Сателит, на отвореним базенима Кошутњака. Том приликом уручене су награде за најбоље сениоре (Милорад Чавић и Мирослава Најдановски), јуниоре, кадете, најбољег судију а постхумно признање уручено је Браниславу Милишићу Браци.

Председник пливачког савеза Драган Радосав уручио је и захвалнице спознорима, донаторима и медијским партнерима ПСС-а који су подржали рад Савеза и пливачког спорта у 2012. години.

Овом свечаном приликом потписан је Споразум о сарадњи између Пливачког савеза Србије и Сверуског пливачког савеза, који је предвиђен да траје четири године, а који у себи садржи размену искустава, праксе, такмичарских посета, заједничких припрема... У наредном периоду очекује се да и остали савези (Ватерполо, Синхроно пливање и Скокови у воду) следе Пливачки савез Србије и по узору на овакав вид Споразума остваре међусобну сарадњу.