Европско првенство 2018, 3-9. август, Глазгов, УК  

 Светско првенство 2018, 11-16.децембар,Хангџоу,Кина

 

Јуниорска Балканијада 2018, 5-6. мај, Сарајево, БИХ 

Комен куп 2018, 16-17. јун, Лимасол, Кипар 

Европско првенство 2018, 4-8. јул, Хелсинки, Финска 

 

 

Јуниорске ОИ - ЈОГ 2018 - Буенос Аирес, 1-6. октобар, Аргентина 

Такмичење земаља централне Европе 2018, децембар